+31 (0)40 - 2040355

We voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen voor diverse markten en leveren aan hightech bedrijven over de hele wereld. Zowel 1st als 2nd tier. We zijn bekend met een grote diversiteit aan wensen en eisen in verschillende markten en hanteren QLTC performance management.

Halfgeleiderindustrie

Voor de halfgeleiderindustrie produceren wij nauwkeurige componenten die zich in het hart van de machine bevinden. Dit zijn veelal onderelen die in een schone of hoogvacuum omgeving worden toegepast. Deze onderdelen bevinden zich in de eindtoepssing typisch dicht bij de waferhandler, short stroke, retical of de lichtbron van de machine.

Analytische industrie

De producten die wij voor de analytische industrie maken kennen verschillende toepassingen. Deze werkstukken worden bijvoorbeeld toegepast in de kolom van een elektronenmicroscoop of in het gedeelte van machines waarin de nauwkeurige sensoriek zich bevindt.  

Ruimtevaart

Voor de sensoriek van satellieten produceren wij nauwkeurige onderdelen uit exotische materialen. Dit zijn typisch lichtgewicht materialen die bestand zijn tegen uitzonderlijke omgevingsomstandigheden (temperatuur, dynamica, temperatuur).

Matrijzenbouw

JOB Precision is oorspronkelijk ontstaan uit IGS en Gebo Jagema. Vanuit deze historie hebben wij een ruime ervaring met het vervaardigen van onderdelen voor spuitgietmachines (injection moulding). 

Werken bij Job Precision?

Vacatures
impression

Ontdek de mogelijkheden van Job Precision.