+31 (0)40 - 2040355

Fijnmechanisch frezen

CNC frezen in metaal en gehard materiaal is vakwerk. Bij JOB Precision maken wij uitsluitend gebruik van state-of-the-art Yasda freesmachines met automatische palletwisselaars. Deze Yasda freesmachines behoren tot de absolute top als het gaat om betrouwbaarheid en precisie in fijnmechanisch frezen. Dit, gecombineerd met onze ervaring in het verspanen van diverse materialen is hoe wij ons in fijnmechanisch freeswerk kunnen onderscheiden.

Toeleverancier van 3- en 5-assig frezen

Door slim gebruik te maken van een combinatie van 3-assig en 5-assig frezen, bereiken wij een hoge nauwkeurigheid bij complexe freesbewerkingen. De stabiele 3-assige freesmachines zetten wij vaak in als laatste bewerkingsstap om de nauwkeurigheid in een onderdeel aan te brengen.

Onze vakmensen programmeren de freesmachines zelf met Hypermill. Ook de werkvoorbereiding wordt digitaal vastgelegd. 

De producten die wij als toeleverancier frezen, kunnen al dan niet met opeenvolgende bewerkingen aan onze klanten worden geleverd. Na het frezen kan er nog een nabewerking volgen op de afdelingen draaienrondslijpen, vlakslijpen of zink- en draadvonken.

Reinheid in productieproces

Onze kennis van reinheid in het productieproces is een onderscheidende factor voor onze klanten. Met een eigen cleanroom en reinigingsstraat kunnen wij cleanroom grade 2 en grade 4 reinheidsklasse behalen (ISO reinheidsklasses 5, 6 en 7).

Goede structuur om de hoge kwaliteit te waarborgen.

Hans Bakker Managing Director Job Precision

Ontdek de mogelijkheden van Job Precision.