+31 (0)40 - 2040355

Alle verspanende bewerkingen, ervaring in verschillende materialen

Job Precision is een van de weinige verspanende bedrijven die alle bewerkingen in eigen huis uitvoert. Van draaien, frezen en slijpen tot zinkvonken en polijsten. Als het écht complex wordt, komt de vakman in ons naar boven. Zelfs kostbare en lastig te bewerken materialen zijn voor ons bekend.

Van concept en prototype tot hoogwaardig series

We denken mee van het eerste concept tot serieproductie en van assemblage tot maakbaarheid (design for manufacturing). Continu zijn we bezig om onze processen te verbeteren. Door ons NPI proces en de platte organisatie zijn wij in staat nieuwe producten succesvol te introduceren. De wijze van projectmanagement zorgt dat je één contactpersoon hebt en altijd met dezelfde mensen communiceert.

Kwaliteit in mens en machine

Om de kwaliteit te waarborgen besteden we veel aandacht aan onze mensen en machines. De kennis en vaardigheden van onze medewerkers houden we op peil door interne en externe scholing. Daarnaast investeren we in een hoog nauwkeurig machinepark.

Werken bij Job Precision?

Vacatures

Anvil Industries

Job Precision maakt deel uit van Anvil Industries, een krachtenbundeling van specialisten in verspanen, lassen en assembleren. Alle bedrijven van Anvil Industries hebben een eigen unieke waarde, samen leveren ze een totaaloplossing voor verspaande onderdelen, lassamenstellingen en mechanische assemblage. Met innovatie als rode draad werken we iedere dag aan een sterke leverperformance vanuit hoog kostenbewustzijn. Anvil staat voor betrouwbare prestaties en duurzame relaties.

Website Anvil

Goede structuur om de hoge kwaliteit te waarborgen.

Hans Bakker Managing Director Job Precision

Job Precision
Leenderweg 180
5555 CJ Valkenswaard

+31 (0)40 - 2040355

info@jobprecision.nl
www.jobprecision.nl
Naar contact

Ontdek de mogelijkheden van Job Precision.