+31 (0)40 - 2040355

Vlakslijpen en profielslijpen is echt ambachtswerk. Het draait om gevoel, materiaalkennis en ervaring. Onze vakmensen beheersen het proces volledig en kunnen u adviseren over het slijpen van uw onderdelen.

Toeleverancier vlakslijpen

Het vlakslijpen heeft zich ontwikkeld tot een cruciale stap in ons productieproces om de uiteindelijk nauwkeurigheid van de eindproducten te behalen. Producten worden typisch eerst op initiele maten gefreesd en gedraaid. Vervolgens krijgen de producten een warmtebehandeling om het materiaal te harden. Tijdens dit hardingsproces werkt het materiaal. Het vlakslijpen wordt na het harden toegepast om nauwkeurige referentievlakken aan te brengen. Op deze manier vormt het vlakslijpen de basis voor de volgende bewerkingen zoals EDM, draaien en frezen.

Toeleverancier profielslijpen

Door de bewerking profielslijpen toe te passen is het mogelijk om in gehard materiaal nauwkeurige profielen aan te brengen. Het profiel wordt daarbij bepaald door de geometrie van de slijpschijf. Op die manier kan er bijvoorbeeld een radius of schuine kant worden aangebracht in het werkstuk.

 

Goede structuur om de hoge kwaliteit te waarborgen.

Hans Bakker Managing Director Job Precision

Ontdek de mogelijkheden van Job Precision.